Carnavalszaterdag met Twenty Sicks
ZA 22 FEB
Carnavalszondag met DJs Kermit & Miss Piggy
ZO 23 FEB
Eigenzinnige Rock’n’Roll covers

Zaterdag 22 februari: Carnavalszaterdag met Twenty Sicks

Café open vanaf 15:00 uur. Vanaf 21:00 uur zal Twenty Sicks De Zwaan in zijn voegen laten kraken. Eigenzinnige Rock’n’Roll covers: energiek, dynamisch, intens en vol passie. Met enkel een contrabas, gitaar en eenvoudige drumkit weten de mannen toch een ‘volle’ sound neer te zetten waar de energie vanaf spat. Dat wordt dansen tot diep in de nacht!

MEER INFO
rock & roll of disco met een vleugje carnavalskrak

Zondag 23 februari: Carnavalszondag met DJs Kermit & Miss Piggy

Café open vanaf 10:00 uur voor de vroege vogels. Direct na de optocht zal De Zwaan één grote dansvloer zijn. Onze DJ’s Kermit & Miss Piggy laten de lekkerste platen uit de speakers knallen. Natuurlijk zullen er carnavalskrakers voorbij komen, maar ook liefhebbers van bijvoorbeeld rock & roll of disco zullen zeker aan hun trekken komen.

MEER INFO
Alle dagen vrij entree, en om 21:00 uur zaal open, tenzij anders aangegeven!

Cafe De Zwaan...

Cafe De Zwaan is een gezellig bruin cafe in Heeswijk-Dinther met veel live-muziek, maar ook 2 biljarts, 4 dartbanen en tafelvoetbal. Cafe De Zwaan is sinds 1881 te vinden tegenover de Heeswijkse kerk, maar zo lang zijn wij er natuurlijk nog niet. Sinds begin 1991 is er bij De Zwaan bijna iedere zaterdagavond live-muziek, over het algemeen zonder entree.

Wanneer zijn we open?

Maandag tot en met donderdag van 19.00 tot 02.00 uur. Vrijdag vanaf 14.00 tot 02.00 uur, zaterdag vanaf 15.00 tot 03.00 uur en zondags gaan we om 10.00uur open en rond de klok van twee gaat de deur op slot.

Jupiler en Hertog Jan

Onze huis-pilseners. Sinds een paar jaar stroomt Jupiler uit 4 van de 7 tapkranen in De Zwaan en het heerlijke Hertog Jan Pilsener uit 1 tapkraan. Verder hebben we standaard nog 2 wisselkranen, voor seizoensbier en bier van de maand. Daarnaast hebben we nog ongeveer 20 verschillende bieren op fles, o.a. Hertog Jan Karakter, Hertog Jan Grand Prestige. Heb je een keer trek in iets anders, kijk dan op de tafelkaarten of informeer aan de bar.

Cafe de Zwaan

Mgr. van oorschot straat 2
5473AX Heeswijk
(tegen over de Heeswijkse kerk)
tel 0413-291575
info@dezwaanlive.nl