Wildmen Bluesband
ZA 24 MRT
CD-presentatie Melophobia
ZA 07 APR
Blues

ZA 07 APR: Wildmen Bluesband

Wildmen Bluesband is in 2011 opgericht door de flamboyante gitarist Jos de Wilde. Op het podium staat een energieke band, waar tijdens een spetterend optreden, de vonken vanaf vliegen! De machtige uithalen van zangeres Saskia, het opzwepende Hammondgeluid en uitdagende gitaarsolo’s laten niemand onberoerd. Elmore James, Freddie King, Buddy Guy, Koko Taylor, Peter Green en vele anderen zullen voorbij komen, evenals eigen nummers. Blues dus, met hoofdletter B.

MEER INFO
Power Trio

ZA 07 APR: CD-presentatie Melophobia

Deze eigen werk band bestaande uit drie leden uit Heeswijk presenteerd op 7 april in café de Zwaan haar nieuwe album 'Red'. Benieuwd naar wat dit Power Trio met dit nieuwe album teweeg kunnen gaan brenegen? Kom dan zeker langs dan wordt je ook nog eens getrakteerd op twee andere bands die voor support zullen zorgen: Fatboy Nie Slim en Hou't Simpel. Een avondje stevige rock dus, wie houd daar nu niet van?

MEER INFO
Alle dagen vrij entree, en om 21:00 uur zaal open, tenzij anders aangegeven!

Cafe De Zwaan...

Cafe De Zwaan is een gezellig bruin cafe in Heeswijk-Dinther met veel live-muziek, maar ook 2 biljarts, 4 dartbanen en tafelvoetbal. Cafe De Zwaan is sinds 1881 te vinden tegenover de Heeswijkse kerk, maar zo lang zijn wij er natuurlijk nog niet. Sinds begin 1991 is er bij De Zwaan bijna iedere zaterdagavond live-muziek, over het algemeen zonder entree.

Wanneer zijn we open?

Maandag tot en met donderdag van 19.00 tot 02.00 uur. Vrijdag vanaf 14.00 tot 02.00 uur, zaterdag vanaf 15.00 tot 03.00 uur en zondags gaan we om 10.00uur open en rond de klok van twee gaat de deur op slot.

Jupiler en Hertog Jan

Onze huis-pilseners. Sinds een paar jaar stroomt Jupiler uit 4 van de 7 tapkranen in De Zwaan en het heerlijke Hertog Jan Pilsener uit 1 tapkraan. Verder hebben we standaard nog 2 wisselkranen, voor seizoensbier en bier van de maand. Daarnaast hebben we nog ongeveer 20 verschillende bieren op fles, o.a. Hertog Jan Karakter, Hertog Jan Grand Prestige. Heb je een keer trek in iets anders, kijk dan op de tafelkaarten of informeer aan de bar.

Cafe de Zwaan

Mgr. van oorschot straat 2
5473AX Heeswijk
(tegen over de Heeswijkse kerk)
tel 0413-291575
info@dezwaanlive.nl