The Hot Studs
ZA 23 MRT
Woodstock Tribute Band
ZA 30 MRT
Co-incidental & Outline
ZA 06 APR
old-skool rock-n-roll

Zaterdag 23 maart: The Hot Studs

Lover’s lane... een zwarte Cadillac parkeert aan de rand van een heuvel ergens in Amerika. Het is 1954 en de radio speelt “That’s allright mama” van Elvis Presley. The Rock & Roll is born.

Vanaf dat moment gaat alles in een stroomversnelling. Na Amerika’s rockabilly sound van ‘The Man in Black’ mr Johnny Cash, brengt Engeland The Beatles en The Stones. Niet ver daar vandaan kijken alle ‘Brown Eyed Girls’ recht in de ziel van Van Morrison. Vanuit Amerika weer gevolgd door de karakteristieke moerasklanken van C.C.R. Maar dan komt er toch echt een eind aan the Golden Age of Music…

TODAT! Ladies and Gentlemen! We are proud to present: The Hot Studs

Deze hedendaagse belichaming van al het goud wat Rock ’n Roll gebracht heeft, staat recht voor je en brengen je terug in de tijd. Al die heerlijke nummers, ze komen allemaal voorbij.

MEER INFO
Flower Power met love, peace and happiness

Zaterdag 30 maart:

Woodstock Tribute Band

MEER INFO
rock covers

Zaterdag 6 april:

Co-incidental & Outline

MEER INFO
Alle dagen vrij entree, en om 21:00 uur zaal open, tenzij anders aangegeven!

Cafe De Zwaan...

Cafe De Zwaan is een gezellig bruin cafe in Heeswijk-Dinther met veel live-muziek, maar ook 2 biljarts, 4 dartbanen en tafelvoetbal. Cafe De Zwaan is sinds 1881 te vinden tegenover de Heeswijkse kerk, maar zo lang zijn wij er natuurlijk nog niet. Sinds begin 1991 is er bij De Zwaan bijna iedere zaterdagavond live-muziek, over het algemeen zonder entree.

Wanneer zijn we open?

Maandag tot en met donderdag van 19.00 tot 02.00 uur. Vrijdag vanaf 14.00 tot 02.00 uur, zaterdag vanaf 15.00 tot 03.00 uur en zondags gaan we om 10.00uur open en rond de klok van twee gaat de deur op slot.

Jupiler en Hertog Jan

Onze huis-pilseners. Sinds een paar jaar stroomt Jupiler uit 4 van de 7 tapkranen in De Zwaan en het heerlijke Hertog Jan Pilsener uit 1 tapkraan. Verder hebben we standaard nog 2 wisselkranen, voor seizoensbier en bier van de maand. Daarnaast hebben we nog ongeveer 20 verschillende bieren op fles, o.a. Hertog Jan Karakter, Hertog Jan Grand Prestige. Heb je een keer trek in iets anders, kijk dan op de tafelkaarten of informeer aan de bar.

Cafe de Zwaan

Mgr. van oorschot straat 2
5473AX Heeswijk
(tegen over de Heeswijkse kerk)
tel 0413-291575
info@dezwaanlive.nl